Относно платформата

Чрез тази страница, ще имате достъп до информации свързани с наличните свободни работни места както в регионът Дробета Турну-Северин – Видин, така и извън регионът

Вижте големите работодатели, които се нуждаят от голям брой служители с различни квалификации ; полезни връзки за търсене на работни места извън региона и много други съоражения за да си направите бърза, ясна и точна преценка относно пазарната сила на труда.


Ще имате достъп до огромна мрежа от информациИ и до възможността да си представите по най-добрият начин опитът, уменията и знанията в стандартизирани форми, които ще бъдат предоставени на работодателите в региона, страната и в целия Европейски съюз.

ПОЛЗИ DanubeJobs

Свободни работни места в регионът Дробета Турну Северин – Видин

Бърза, ясна и точна преценка относно пазарната сила на труда

Изобщо не е лесно да си намериш първото работно място, при положение, че всички работодатели търсят служители с опит, даже и за начални позиции. Нито да си търсиш ново работно място не е лесно, след като най-малко 5 години си работил на едно и също място, или ако си по-възрастен от другите кандидати

Нито за работодателите, които търсят перфектният кандидат за свободната позиция от тяхната компания, не им е лесно! Изключително трудно е да намериш най-подходящият кандидат, който да се впише перфектно в твоят екип, и да го намериш в подходящият момент. Точно, защото знаем колко трудности има на трудовият пазар, намерихме реални решения за всяка една от тях. Построихме платформата Денюбджобс, която предлага на кандидатите най-подходящите работни места, а за работодатели бързо идентифицира подходящите служители.

Лесно за ползване, с интелигентни параметри, новата модерна и професионална платформа за набиране на кандидати, идентифицира в най-кратко време или най-подходящите кандидати или желаните работни места! Времето означава увеличаване на шансовете за успех, а платформата Денюбджобс ефикасно и професионално изпълнява мисията, която обещава.

Търсиш си ново работно място или просто искаш да следиш пазара, да видиш свободните работни места в регионът Дробета Турну Северин – Видин или в който и да е град в Румъния?

Работодател в търсене на подходящи кандидати за свободните места в твоята компания, за който и да е клон в държавата ли си?Платформата Денюбджобс ти предлага улеснение на работата ти, а големият плюс е, че всичките работни места са реални! Важно е само ти да си следиш интуицията!

Избиране на кандидат, или намиране на идеалният работодател не е нещо лесно. За това, Денюбджобс ти помага да намериш бързо и точно, това което търсиш. Подай си сега СВ-то за едно от свободните работни места, или ако си работодател, създай днес профил и публикувай безплатни обяви.

Намери подходящото работно място

Виж списък на свободните позиции в регионът Дробета Турну Северин – Видин или в който и да е друг град в Румъния.

Публикуване безплатни обяви

За разлика от други подобни сайтове, платформата предлага възможността на публикуване на нелимитиран брой обяви за наемане на работа

Идентифициране служители

Покажи списък на служители, които съответсват на твоите критерии за търсене.

Разширена област за избор

Работните места, които виждаш са видими както в Румъния, така и в България.

Намери работни места извън границата

Достъп до работни места в съседната държава ако си заинтересован от кариера в нова културна среда, близо до вкъщи.

Намери съответни работни места

Виж списък с работни места в регионът, който те интересува, според различни критерии, например опитното ти ниво.

ОТНОСНО ПРОЕКТА

Проект „Активни мерки за заетост в района на трансгранично сътрудничество "Дробета Трън Северен - Видин"

Проект, съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие по програма ИНТЕРРЕГ V-A Румъния България

Акроним – Джобс

Референция на проекта: 16.4.2.074 Код на проекта: ROBG 171 Бюджетен проект: 639,225.41 евро Принос на Европейския съюз: 543,341.59 евро

БЕНЕФИЦИЕНТ ЛИДЕР: УАТ Вънжу Маре БЕНЕФИЦИЕНТ 1: Асоциация "Активно общество"

Дейностите на проекта се състоят от:

 • Стъпка 1 - Създаване на инфраструктура (Регионални центрове за ресурси за заетост) за насърчаване на активни мерки за заетост в региона Дробета Турну Северин - Видин
 • Стъпка 2 – Чрез регионалните центрове за ресурси за заетост се осигуряват информации, консултиране и помощ за професионалната и географската мобилност на работната сила.
 • Стъпка 3 - След като целевата група бъде регистрирана в Регионалните центрове за ресурси за заетост, тя ще бъде подкрепяна за наемане, чрез обучение, услуги за професионално формиране и предприемаческо консултиране за започване на независими дейности.
 • Стъпка 4 - Регионални ресурсни центрове за заетост във Вънжу Маре и Видин, предоставят персонализирано консултиране на регистрираната целева група.
 • Стъпка 5 - След като целевата група се възползва от персонализираните консултантски услуги, се насърчава да се запише в курс за обучение в Регионалните центрове за ресурси за заетост, за да увеличат шансовете си за наемане на работа на пазара на труда.
 • Стъпка 6 - След като човек от целевата група завърши обучение, персоналът от регионалните центрове за ресурси за заетост ще му предостави актуална информация за пазара на труда в региона.
 • Стъпка 7 - Хората, които имат умения за управление на бизнеса, ще бъдат консултирани от оторизиран персонал за откриване на бизнес.

Новини

УАТ Вънжу е водещ бенефициент на "Мерките за активна заетост в региона на трансгранично сътрудничество Дробета Турну Северен - Видин". Проектът със съкращение ДЖОБС е съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие по програма ИНТЕРРЕГ V-A Румъния България и има срок от 18 месеца с краен срок 28.12.2018.

Данни за финансирането на проекта:

 • Референция на проекта: 16.4.2.074
 • Код на проекта: ROBG 171
 • Бюджетен проект: 639,225.41 евро
 • Принос на Европейския съюз: 543 341,59 EUR
 • Бенефициенти: УАТ Вънжу Маре (лидер), Асоциация "Активно общество" (бенефициент 1)

Служител – търсене на работно място

Търсиш си ново работно място или просто искаш да следиш пазара, да видиш свободните работни места в регионът Дробета Турну Северин – Видин или в който и да е град в Румъния?

Да намериш идеалният работодател не е нещо лесно. За това, Денюбджобс ти помага да намериш бързо и точно, това което търсиш

Платформата Денюбджобс ти предлага улеснение на работата ти, а големият плюс е, че всичките работни места са реални! Важно е само ти да си следиш интуицията!.

Подай си сега СВ-то за едно от свободните работни места,

ОБЯВИ РАБОТНИ МЕСТА
Фотогалерия

Работодател – публикуване на обяви

Работодател в търсене на подходящи кандидати за свободните места в твоята компания, за който и да е клон в държавата ли си?

Да намериш подходящ служител, не е нещо лесно. За това, платформата ДЖОБС ти помага да намериш лесно и точно, това което търсиш.

Създай днес профил и публикувай безплатни обяви.

ДОБАВИ ОБЯВА